Корените на Народниот Театар од Штип датираат уште од дваесетите години на XX век.

Низ годините преку сопствените растежи и предизвици успеваме да ја анимираме публиката и да внесеме свежина во секојдневното живеење.

Овој театар е силно определен да Ви понуди редовна нега на Вашите емоции, нежно галење на Вашите сетила, радост и смеа за Вашите срца.

Вистинско место за уживање.

ПОВЕЛЕТЕ!


Новости

УМРИ МАШКИ

датум: 15 Февруари 2018
ден: Четврток
сцена Театар
почеток: 20:00ч

повеќе

БОГ НА МАСАКРОТ

датум: 21 Февруари 2018
ден: Среда
сцена Театар
почеток: 20:00ч

повеќе

УМРИ МАШКИ

датум: 27 Февруари 2018
ден: Вторник
сцена Театар
почеток: 20:00ч

повеќе