ВИКТОР АРЕВ актер


Роден 27.05.1980, Штип

Дипломира на Нов Бугарски Универзитет, Софија, Р.Бугарија 

Специјалност: 
Дипломиран актер по театарска и филмска уметност 

Работно искуство:

2008г
Детска претстава 
„Момчето и ветрот“  
Народен Театар Штип 

2009г
„Глоговиот Џбун“ 
Народен Театар Штип

Детска  претстава 
"Џинот  фалбаџија "
НУЦК  Штип 

2010г.
"Балканот не е мртов"  
Народен  Театар  Штип

" Класен непријател "  
Дом  на  Млади - Штип       

Детска  претстава  
"Лажниот Дедо Мраз " 
Народен  Театар  Штип 

2011г.       
" Ахасфер "  
НУЦК  „Трајко Прокопиев“ 
Куманово       

"Парите се отепувачка"   
Народен  Театар  Штип 

2012г.
" Хасанагиница "
Народен  Театар  Штип 

" Вистински лаги "
Народен  Театар  Штип 

2013г.
" Самоубиство на осаменоста "
Народен  Театар  Штип 

" Парови "
Народен  Театар  Штип 

" Градникот на Нора "
Народен  Театар  Штип 

2014г.
" Мрачна комедија "
Народен  Театар  Штип 

" Јан Бибијан "
Народен  Театар  Штип 

" Лулка "
Народен  Театар  Штип 

2015г.
" Хотел ни на небо ни на земја "
Народен  Театар  Штип