ЉУБОВЕН МАРАТОН Нил Сајмон

режија

играат

дизајн

драматург:

  • Габриела Тулиева

За претставата

По поминат половина живот само со една жена, Берни Кешман се одлучува да изневери. Како ќе се справи со предизвикот? Колку е способен да изврши неверство? Ќе му се допаднат ли допирите од другите жени?
Ова е прекрасна приказна на Нил Самјон, која ќе ве натера да се насмеете, да сочуствувате, но и да почувствувате.