ГРАДНИКОТ НА НОРА според филмско сценарио

режија

  • Кристина Атанасова Арсова

играат

сценографија

  • Кристина Атанасова Арсова

костими

избор на музика

  • Кристина Атанасова Арсова

За претставата

?????????????