Архива

Парите се отепувачка

Ристо Крле

Чорапчиња

Радмила Кнежевиќ

Кара Дончо

Трајче Кацаров

Фортинбрас е пијан

Јануш Гловацки

Свекрва верзија 7

Педро Хуан Гутиерес, Александар Дошиќ, Родриго Гарсија, Ив Енслер, Билјана Крајчевска и Антон Страшимиров

Енигматски варијации

Eрих Емануел Шмит

Љубовникот со висок стил

Реј Куни

Балканот не е мртов

Дејан Дуковски

Адвокатот Патлен

Француска фарса од непознат автор


Мрсна чуденка

Братислав Ташковски

Жените на Џејк

Нил Сајмон

Голговиот жбун

????????????


Што виде батлерот

Џо Ортон

Сирена и Викторија

Александар Галин

Поблиску

Патрик Марбер


Токму на полноќ

Трајче Кацаров

Бегалка

Васил Иљоски

Царската ќерка Мразулка

Лазе Коларовски

Телеграма

Катерина Момева

Гроф Миливој

Ристо Крле

Тартиф

Жан Батист Поклен Молиер