АРХИВА 2015

ЧЕСТИТКА ЗА ДЕДО МРАЗ

Весна Куслеска

Режија:
Драгана Милошевска Попов

повеќе

ПРИКАЗНИ ПО ТЕЛЕФОН

Џани Родари

Режија:
Деан Дамјановски

повеќе

МАЛОГРАЃАНСКА СВАДБА

Бертолд Брехт

Режија:
Никола Ристов

повеќе

ХОТЕЛ НИ НА НЕБО НИ НА ЗЕМЈА

Ерик Емануел Шмит

Режија:
Љупчо Ѓоргиевски

повеќе