АРХИВА 2014

ЛУЛКА

според мотиви од народното творештво

Режија:
Андреј Цветановски

повеќе

МРАЧНА КОМЕДИЈА

Питер Шефер

Режија:
Спасоје Ж. Миловановиќ

повеќе

ГРАДНИКОТ НА НОРА

според филмско сценарио

Режија:
Кристина Атанасова Арсова

повеќе

ЈАН БИБИЈАН

Елин Пелин

Режија:
Дарко Ковачовски

повеќе