АРХИВА 2011

ПАРИТЕ СЕ ОТЕПУВАЧКА

Ристо Крле

Режија:
Александар Ивановски

повеќе

ЧОРАПЧИЊА

Радмила Кнежевиќ

Режија:
Никола Ристов

повеќе

КАРА ДОНЧО

Трајче Кацаров

Режија:
Младен Крстевски

повеќе

ФОРТИНБРАС Е ПИЈАН

Јануш Гловацки

Режија:
Синиша Ефтимов

повеќе

СВЕКРВА верзија 7

Педро Хуан Гутиерес, Александар Дошиќ, Родриго Гарсија, Ив Енслер, Билјана Крајчевска и Антон Страшимиров

Режија:
Софија Ристевска

повеќе