Корените на Народниот Театар од Штип датираат уште од дваесетите години на XX век.

Низ годините преку сопствените растежи и предизвици успеваме да ја анимираме публиката и да внесеме свежина во секојдневното живеење.

Овој театар е силно определен да Ви понуди редовна нега на Вашите емоции, нежно галење на Вашите сетила, радост и смеа за Вашите срца.

Вистинско место за уживање.

ПОВЕЛЕТЕ!


Новости

НА ДНОТО

датум: 05 Септември 2016
ден: Понеделник
сцена под ротација - Дом на култура
почеток: 20:00ч

повеќе

НА ДНОТО
- премиера -

датум: 04 Септември 2016
ден: Недела
сцена под ротација - Дом на култура
почеток: 20:00ч

повеќе

ЉУБОВЕН МАРАТОН
- премиера -

датум: 19 Јули 2016
ден: Вторник
сцена Театар
почеток: 21:00ч

повеќе